How to Document Interactive Technologies in Art, . Anders Visti

How to Document Interactive Technologies in Art, opslag 2
How to Document Interactive Technologies in Art, opslag 3
How to Document Interactive Technologies in Art, opslag 4
How to Document Interactive Technologies in Art, opslag 1
How to Document Interactive Technologies in Art, opslag 5

How to Document Interactive Technologies in Art

Photographs and documentation of interactive technologies and digital consumer participation in selected art spaces. From the exhibition “Interactive Technology from Aarhus (and other virtual places)”, Koh-i-Noor 2009.

32 pages. Black / white. Unpaged.


dansk:

Fotografier og dokumentation af interaktive teknologier og digitale brugerinddragelser i udvalgte kunstrum. Interaktiv Teknologi fra Århus (og andre virtuelle steder), Koh-i-Noor 2009.

Tekstuddrag fra bogen: ”Et vigtigt kendetegn ved den digitale kunst er, at værkerne ofte er interaktive og kalder på vores aktive deltagelse. I denne udstilling er mødet mellem publikum og værket i centrum. Vi inddrages direkte, når vi inviteres til at trykke, taste og røre, hvorved vi meget konkret bliver medredaktører i virkeliggørelsen af værket. På trods af det kolde digitale materiale får menneskekroppen en ny og forstærket rolle. Vi er ikke længere blot beskuere, men nu også deltagere i kunsten på et kropsligt plan. Synet er således ikke længere den vigtigste sans, idet kroppen i høj grad også er omdrejningspunktet for oplevelsen og fortolkningen af den digitale kunst ...”

32 sider. Sort/hvid. Upagineret.

ISBN: 978-87-993163-4-2
By: Anders Visti
Publishing House: Forlaget * [asterisk]
Type: Booklet
Published: 2009